Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Wunder Baum Clip Vanilla

3,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 7612720841219
Availability: In Stock
SKU:97190

Klipi mund të ngjitet kudo dhe ofron aromë për javë të tëra! Clip është një freskues i fuqishëm ajri në një dizajn të bukur dhe elegant.

Për makinën, shtëpinë, karvanin, varkën dhe çdo vend tjetër që ju pëlqen të jeni.

Freskuesit e ajrit Wunderbaum janë bërë nga një gamë përbërësish aromash të zgjedhura me kujdes që janë miratuar nga Shoqata Ndërkombëtare e Aromave (IFRA).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wunder Baum Clip Vanilla”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart