Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Lecke Mkrofiber Exterier 1/2

6,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700416246
Availability: In Stock
SKU:416241

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior – 416241

SONAX Leckë Mikrofibër Exterior 2 lecka me mikrofibra të kualitetit të lartë për largimin e mbetjeve të polirimit dhe terrjen e veturës pas larjës. Lë një shkëlqim të thellë pa gritha,njollosje apo vija. Mund të lahet. Përdorni kur është e terur për efekt më të mirë.

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Lecke Mkrofiber Exterier 1/2”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart