Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

*SONAX Leckë Mikrofiber ULTRA E MIRË

14,99 

Krahasoni
EAN: 4064700450707
Availability: Out of stock
SKU:450700

SONAX Leckë Mikrofiber ULTRA E MIRË – 450700

Leckë profesionale për kërkesat më të larta edhe për sipërfaqet e ndjeshme. Për rezultatin perfekt pas kujdesit në ngjyrën e veturës, nuk lë mbetje apo gërvishtje. Me kënde të rrumbullakosura dhe të qepura me ngjyra të ndryshme për shmangien e përdorimit të produkteve të ndryshme në një leckë. Ideale për aplikimin e SONAX Profiline Nano Paint Protect. 85% Polyester 15% polyamide.

Weight 0,2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “*SONAX Leckë Mikrofiber ULTRA E MIRË”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart