Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax mirembajtes i zingjirve te bicikletes 300 ml

7,99 

Krahasoni
EAN: 4064700876200
Availability: Out of stock
SKU:876200

SONAX Mirëmbajtës i Zingjirëve të Biçikletave 300 ml – 876200

Produkti, pastron, ruan dhe lubrifikon zingjirët e biçikletave, pinjonët dhe mbajtësit e zingjirëve. Siguron punë efikase të të gjitha pjesëve lëvizëse. Redukton vjetërimin. Largon lagështinë dhe ruan nga korrozioni. Nuk shkakton ngjitje të zingjirëve. Produkti mund të përdoret edhe me kokën poshtë. Me “EasySpray”: Sistemi i dyfishtë sprucues lëjon aplikim më të lehtë duke mos pasur nevojë të ndërrimin e pjesëve të shpërndarjes së produktit.

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax mirembajtes i zingjirve te bicikletes 300 ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart