Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

*SONAX Polir Metlik Vizlim 250ml

6,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700317109
Availability: In Stock
SKU:317100

Sjell një shkëlqim në të gjitha ngjyrat metalike.Pastron, poliron dhe mbron ngjyrën metalike.WAX-i Carnauba siguron mbrojtje afatgjate kundër efekteve të motit.Siguron mbrojtje optimale afatgjate.

Weight 250 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “*SONAX Polir Metlik Vizlim 250ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart