Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Polir&wax me Ngjyrë të Hirit 250ml

6,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700296343
Availability: In Stock
SKU:296341

SONAX Polir & Wax Me Ngjyrë Hirit – 296341 Polir me pigmentet e ngjyrës dhe grimca wax-i i bazuar në teknologjinë-nano. Pastron, poliron dhe bën wax-in në të gjitha ngjyrat standarde dhe metalike. Pigmentet e ngjyrës mbushin gërvishtjet dhe vendet e dëmtuara nga korrozioni. I jep forcë rrezatuese dhe e kthen thellësinë e ngjyrës, jep shkëlqim brilant dhe mbrojtje afatgjate nëpërmjet grimcave te Nano-Wax-it.

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Polir&wax me Ngjyrë të Hirit 250ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart