Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Polir për Xhama intenziv 250 ml

8,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700337107
Availability: In Stock
SKU:337100

SONAX Produkt per polirim dhe pastrim te xhamave, 250ml – 337100

Pastron xhamin e jashtëm të makinës nga papastërtitë më kokëforta dhe kështu parandalon vijat e bezdisshme. Mbetjet kokëfortë të mbrojtësve të dritareve, silikoni, dylli, vaji, bloza, insektet etj. ato hiqen pa mbetje. Parandalon konsumimin e teheve të fshirëseve. Për pastrim pa gërvishtje, edhe në xhamat e lyer.

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Polir për Xhama intenziv 250 ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart