Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax Largues i shenjave te ujit

21,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700275300
Availability: In Stock
SKU:275300

Sonax Profiline Largues i Shenjave te Ujit – 275300

Lani dhe thani automjetin përpara përdorimit.
Në varësi të shkallës së ndotjes, aplikojeni direkt në pikat e ujit, lëreni për një kohë të shkurtër dhe fshijeni me një leckë mikrofibre ultra të hollë (450700). Nëse ka njolla të vogla në ujë, spërkatni produktin në një leckë dhe fshijeni sipërfaqen.
SHËNIM: Mos e përdorni në rrezet e diellit direkte ose në sipërfaqe të nxehta. Mos lejoni të thahet.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax Largues i shenjave te ujit”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart