Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Profiline Perfect Finish 1L

57,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700224308
Availability: In Stock
SKU:224300

SONAX Profiline Perfect Finish 4/6 – 224300

Polir pa silikon për polirimin profesional të veturës pas sanimit të dëmeve të ngjyrës apo pas aplikimit të dorës së parë dhe të dytë të polirimit. I krijuar veçanërisht për përdorim profesional, për polirim me një hap, pas sanimit të dëmeve të ngjyrës si mbyllja e pluhurit në një vend apo humbja e ngjyrës. Nano-Abrasivët special mundësojnë eliminimin efekt të gërvishtjeve me shkëlqim optimal pa shkaktuar holograme apo njolla e verdha në sipërfaqe të veturës.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Profiline Perfect Finish 1L”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart