Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Soda 12.5 KG

69,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700513211
Availability: In Stock
SKU:525600

SONAX Shampon Pluhur me aromë 1:100 – 525600

Shpejtë dhe lehtë I largon plotësisht papastërtitë e rënda të çdo lloji, pa lënë mbetje apo shtresa të hirit. Me aromë të freskët limoni. Tretët me ujë 1:100

Weight 10 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Soda 12.5 KG”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart