Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax Silicon Spray 400ml

13,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700348301
Availability: In Stock
SKU:348300

Mund të përdoret si lubrifikant dhe lirues i cili është i bazuar në vajin e silikonit. Lubrifikon, mirëmban dhe ruan plastikën, gomën, drurin dhe metalin. Eliminon zhurmat që kërcasin. Shtresa e silikonit mban larg ujin dhe veçanërisht ruan sipërfaqet e gomës nga humbja e zhdërvjellësisë, ngjitja dhe ngrirja. Nuk përmban vajra minerale apo yndyrna. I reziston temperaturave nga -35°C deri në 250°C. Mund të aplikohet nga secili kënd. Me “Easy Spray”: Sistemi i dyfishtë sprucues lejon të arrihen edhe pikat më të vështira pa e ndërruar sprucuesin.

Weight 400 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax Silicon Spray 400ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart