Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX EXTREM KERAMIK ACTIV SHAMPON

15,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4056554007176
Availability: In Stock
SKU:259200

Shamponi me efekt mbrojtës për pastrimin e tërësishëm dhe me efekt afatgjatë për mos lejimin e qëndrimit ë ujit në sipërfaqe si dhe pa-pastërtive. I përshtatshëm po ashtu për veturat me mbrojtës me bazë keramikën.

Weight 500 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX EXTREM KERAMIK ACTIV SHAMPON”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart