Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml

13,49 

Krahasoni
EAN: 4056554003987
Availability: Out of stock
SKU:220400

Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml – 220400

Heq papastërtinë, lehtësisht dhe butësisht të lehtë nga veshja e brendshme, kabinat, ulëset e veshur me susta, rreshtimi i automjeteve etj., Pa lënë mbetje. Mban pamjen e të gjitha sipërfaqeve të tilla si plastike, lëkure, gome, metal. Mos e përdorni në dritare, radio, apo në paisjen e navigimit.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax Xtreme Interior Detailer 750ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart