Shtëpi
Dyqane
Shkencëtarët0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

CARBOX është shitësi më i madh me pakicë i aksesorëve

Carbox është një kompani që shet aksesorë makinash dhe kozmetikë për vetura me pakicë përmes internetit.

Kemi një gamë të gjerë produktesh, nga brendet botërore me të cilat kemi bashkëpunim afat-gjatë.

Duke filluar nga viti 2015, me vizionin tonë për zgjerimin dhe mbulueshmerinë e tregut, sjelljen e produkteve të reja, promovimin e tyre duke u bazuar në cilësinë e lartë, ne jemi rritur dhe kemi siguruar reputacion në mes të klientëve dhe bashkëpunëtorëve.

Ekipi ynë punon çdo ditë për sigurimin e kontakteve të reja të shpërndarjes dhe përforcimin e atyre ekzistuese që janë të shtrira në të gjithë territorin e Ballkanit, e që mund ti gjeni në konceptin e marketeve, auto pjesëve, pikave të karburantit, auto larjeve dhe të tjera.

Carbox është dyqani I shitjes me pakicëve e kompanisë Automem Kosova.

Kthim në top
Produkti është shtuar në çantën tuaj