Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

*****Sonax Xtreme Ceramic Wet Sealant 750 ml

19,99 

Krahasoni
EAN: 4064700240407
Availability: Out of stock
SKU:240400

Një formulë e fuqishme për të mbrojtur bojën, kromin dhe sipërfaqet plastike të automjetit tuaj. Në pak minuta, mund të aplikohet në të gjithë automjetin, duke mbrojtur automjetin tuaj deri në 2 muaj. Formula e re përshpejton tharjen e automjetit. Rifreskon efektin sipërfaqësor dhe mbron nga papastërtitë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “*****Sonax Xtreme Ceramic Wet Sealant 750 ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart