Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Busy Altoparlant me Bluetooth Mini

9,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 3800148510365
Availability: In Stock
SKU:51036

Një pajisje me teknologji të certifikuar, të mbështetur ndërkombëtarisht. Ai mbështet çiftimin me pajisje të ndryshme me valë në një kohë relativisht të shkurtër. Me funksionin FM mund të kërkoni dhe transmetoni radio. Ai riprodhon muzikën dhe zërin mjaft qartë, duke dhënë tingull të qartë. Ai mbështet kartën micro SD dhe kartën USB. Transmeton format audio Mp3. Mbështet lidhjen TWS. Jetëgjatësia e baterisë deri në 4 orë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Busy Altoparlant me Bluetooth Mini”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart