Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Busy Mbushes 2.4 A

6,13 

Krahasoni
EAN: 3800148507662
Availability: Out of stock
SKU:50766

Ky karikues muri është projektuar për të karikuar shpejt dhe në mënyrë të sigurt pajisjen tuaj të përputhshme. Duke shfaqur një dalje të fuqishme 2.4 Amper, ai ofron aftësi karikimi të shpejtë dhe është i përshtatshëm për shumicën e telefonave inteligjentë, tabletëve dhe pajisjeve të tjera me energji USB. Karikuesi është projektuar me një ndërtim të qëndrueshëm dhe qark të avancuar për mbrojtje nga mbitensioni, mbirryma dhe qarku i shkurtër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Busy Mbushes 2.4 A”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart