Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Busy Mbushes PD + MFI 1.8 m

26,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 3800148507150
Availability: In Stock
SKU:50715

Prezantimi i zgjidhjes përfundimtare të karikimit për pajisjet tuaja Apple: Kablloja e ngarkuesit PD + MFi 1,8 metra. Ky kabllo kombinon teknologjinë më të fundit të shpërndarjes së energjisë me certifikimin zyrtar të Apple MFi për të ofruar përvojën më të besueshme dhe të fuqishme të karikimit për iPhone dhe iPad tuaj. Me një gjatësi bujare prej 1,8 metrash, do të keni mjaft hapësirë për të karikuar pajisjet tuaja ndërsa rrini në divan ose kur udhëtoni. Kablloja PD + MFi është projektuar me një pjesë të jashtme të gërshetuar dhe lidhëse rezistente ndaj korrozionit, duke siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe të besueshme që nuk do t’ju zhgënjejë. Karikoni iPhone, iPad dhe pajisjet e tjera Apple shpejt dhe me lehtësi me kabllon e ngarkuesit PD + MFi 1,8 metër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Busy Mbushes PD + MFI 1.8 m”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart