Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Clinex Aroma Plus Oriental 650ml

5,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 5907513270089
Availability: In Stock
SKU:77007

Clinex Aroma Relaks është ozonuesi i përsosur i ajrit për shtëpinë ose makinën tuaj. Me dizajnin e tij kompakt dhe veçoritë e thjeshta për t’u përdorur, ky ozonues ajri do ta mbajë mjedisin tuaj të pastër dhe të freskët. Clinex Aroma Relaks përdor teknologji të avancuar për të pastruar dhe freskuar ajrin në shtëpinë ose makinën tuaj shpejt dhe me efikasitet. Me funksionimin e tij të qetë dhe veçoritë e thjeshta për t’u përdorur, Clinex Aroma Relaks është ozonuesi i përsosur i ajrit për shtëpinë ose makinën tuaj.

Weight 650 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clinex Aroma Plus Oriental 650ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart