Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

*****SONAX Leckë Mikrofiber për Terrje

21,99 

Krahasoni
EAN: 4064700450806
Availability: Out of stock
SKU:450800

Klasë e lartë, shumë e trashë dhe e butë, format i madh i leckës për terrje, me aftësi të larta absorbuese. Nuk lë shenja apo gritha në sipërfaqe. Mund të lahet. Aksesorë ideal për kursimin e kohës dhe terjen e veturës që është e butë në sipërfaqe. Me kënde të rrumbullakosura dhe të qepura mirë. Duke qenë shumë e dendur dhe me fibra të gjata, lecka mikrofiber me peshë neto 600 g/m2 mund të absorbojë 10 herë më shumë se pesha e saj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “*****SONAX Leckë Mikrofiber për Terrje”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart