Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax Speed Protectant 1L

19,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700288409
Availability: In Stock
SKU:288405

SONAX PROFILINE Mbrojtje e Shpejtë – 288405

Përfundim i shpejtë me mbrojtje ideale me Wax Carnauba për ngjyra të reja apo të sapo poliruara. Prodhon sipërfaqe me ngjyra të intensifikuara dhe shkëlqim të thellë. E përshtatshme për veturat që ekspozohën në ambientet e jashtme. Aplikim i shpejtë, mbrojtje afatgjate. Përmban Wax natyral nga Carnauba.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax Speed Protectant 1L”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart