Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax Sx 90 400 ml

8,49 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700474406
Availability: In Stock
SKU:474400

SONAX SX90 PLUS – 474400

Zgjidhës i problemeve për secilën veturë, hobi, shtëpi, punë dhe garazh. Më së miri përdoreni ta pastroni pjesët e ndryshkura duke iu shmangur korrozionit të mëtutjeshëm. Në mënyre efikase largon zhurmat, kërcitjet dhe mbron lubrifikon dhe ruan pjesët delikate. Po ashtu rekomandohet për pastrimin dhe mirëmbajtën e armëve, mjeteve mekanike dhe makinave. I përshtatshëm si pas1s i kontaktit në sistemin e ndezjes. Largon lagështinë mban kontaktet elektronike të pastra dhe parandalon rrjedhjet e energjisë elektrike. Shkrin dhe heq mbetjet e katranit , ngjitësve si dhe etiketave të çmimeve.

Weight 0,4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax Sx 90 400 ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart