Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Sonax wax per bicikleta 300 ml

7,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700833203
Availability: In Stock
SKU:833200

SONAX Wax për biçikleta 300ml – 833200

Produkti në mënyrë efikase mbron pjesët e ngjyrosura, pjesët metalike, pjesët e ngjyrosura, ngjyrën matt si dhe karbonin e vendosur në biçikletë i cili i reziston motit. Prodhon një shtresë mbrojtëse për sipërfaqet. Zvogëlon ngjitjen e papastërtive dhe pluhurit. Mund të përdoret edhe për e-biçikleta.

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sonax wax per bicikleta 300 ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart