Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Multi Star 25L

99,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700516588
Availability: In Stock
SKU:627705

SONAX Multistar – 25lit. – 627705

Shampon shumë-qëllimësh. Pastruës me efekt të lartë për Auto Larje. Kombinimi mikroaktivë siguron fuqi pastrimi maksimal. Mund të përdoret për pastrimin e jashtëm dhe të brendshëm të veturë .E përshtatshme për të gjitha leckat dhe brushat për të krijuar shkumë. Po ashtu e përshtatshme për të gjitha sipërfaqet konvertabile si ato të tekstilit po ashtu edhe ato plastike.

Weight 28,7 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Multi Star 25L”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart