Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

*SONAX Past I Siste të Klimes 324300 400ml

24,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700324305
Availability: In Stock
SKU:324300

SONAX Past I Siste të Klimes 400ml – 324300

Pas1s ajri SONAX ProfiLine i ripërdorshëm me sondë ( zorrë aplikimi). Pastron sistemin e kondicionimit dhe largon aromat e pakëndshme.

Për të pastruar në mënyrë efektive sistemin e kondicionimit afatgjatë, SONAX tani ofron një pas1s kondicioneri nga PROFILINE. Për ta arritur këtë, sonda vendoset direkt në avullues. Performanca e pastrimit që mund të arrihet në këtë mënyrë largon aromat e pakëndshme për një kohë të gjatë. Prodhuesi gjerman mbështetet në përbërësit biotikë që njihen gjithashtu nga një produkt i ngjashëm nga një seri private dhe arrin rezultate të pabesueshme atje.

Eliminoni aromat dhe aromat e pakëndshme me pastrimin superior të filtrit. Direkt tek avulluesi i kondicionerit!
Pas1si i kondicionerit është projektuar për profesionistë, pasi filtri i kabinës duhet të hiqet dhe të spërkatet drejtpërdrejt në avullues.

Aplikacion:

Qasja dhe heqja e filtrit të kabinës: Pastrimi i kondicionerit duhet të kombinohet gjithmonë me ndryshimin e filtrit të kabinës. Për ta bërë këtë, qasja në filtër duhet të ekspozohet. Ai ndodhet ose brenda automjetit nën kroskotin ose i ndërtuar në pjesën e sipërme të ndarjes së motorit. Si të arrini tek ai përshkruhet në udhëzimet e montimit që zakonisht ngjiten në kabinën e filtrit. Më poshtë është një përshkrim i rastit kur filtri ndodhet nën kutinë e dorezave.

Për të arritur te avulluesi, filtri i kabinës duhet të hiqet. Për ta bërë këtë, së pari hiqni kapakun e kapakut të filtrit, pastaj hiqni filtrin. Kushtojini vëmendje drejtimit të rrjedhës së ajrit! Atëherë ju e dini se ku është avulluesi i ajrit të kondicionuar. Ana e pistë është gjithmonë jashtë! Pra, avulluesi është përballë anës së pastër.

Futja e sondës: futeni sondën në drejtim të avulluesit, më pas vendoseni në spërkatës.

Kryeni pastrimin: Spërkatni vazhdimisht pas1sin e kondicionerit PROFILINE për rreth 20-30 sekonda. Lëvizni me kujdes sondën përpara dhe mbrapa në mënyrë që avulluesi të pastrohet me agjentin e pastrimit në një zonë sa më të madhe të jetë e mundur. Prisni disa minuta dhe më pas përsëritni aplikimin. Në fund, tërhiqeni sondën plotësisht. Produkti i tepërt mund të pikojë nga kullimi i ujit të kondicionerit nën automjet.

Rimontimi: zëvendësoni filtrin e ajrit të kabinës nëse është e nevojshme dhe riinstaloni kapakun. Makina mund te perdoret normalisht menjehere. Më shumë informacion mund të gjeni në fletët e të dhënave teknike.

Rekomandohet aplikimi vjetor.

Përmbajtja: spray 400ml. zorrë aplikimi

Weight 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “*SONAX Past I Siste të Klimes 324300 400ml”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart