Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Aroma Prestige Wood Black

2,79 

Krahasoni
EAN: 5907718925296
Availability: Out of stock
SKU:89448

Një tapë druri dhe një shishe qelqi një aromë e lëngshme janë sekreti i fuqisë së këtij freskuesi ajri makine. Prestige Wood nuk është vetëm një shishe unike në një paketim origjinal. Mbi të gjitha, është fuqia e aromës e garantuar nga parfumet origjinale franceze.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni produktin nga paketimi. Kthejeni për të hapur tapën e drurit dhe hiqni spinën plastike nga shishja e qelqit. Më pas rrotullojeni tërësisht për të mbyllur tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë. Prisni derisa druri të thithë aromën e lëngshme dhe kthejeni shishen përsëri në drejtim. Vareni produktin në pasqyrën e pamjes së pasme. Shijoni freskinë në makinën tuaj deri në 50 ditë.

TEKNOLOGJIA:
Druri – druri i cilësisë më të lartë i cili, kur ngjyhet, lëshon një aromë të lëngshme gjatë procesit të avullimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aroma Prestige Wood Black”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart