Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

Aroma Prestige Fresh Bag Black

2,99 

Krahasoni
EAN: 5907718925128
Availability: Out of stock
SKU:977022

Një qese aromatike dekorative që përmban topa polimer të aromatizuar me një përzierje të 3 aromave të parfumuara. E përkryer për t’u varur në pasqyrën e pamjes së pasme ose për t’u instaluar në një ventilim ajri.

UDHËZIME PËR PËRDORIM:
Hiqeni produktin nga paketimi. Lidheni shiritin në pasqyrën e pasme ose instaloni produktin në një ajrim dhe shijoni aromën tuaj të preferuar deri në 40 ditë.

TEKNOLOGJIA:
Polimer – një material i sigurt që përfshin një aromë e cila lirohet gjatë procesit të avullimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aroma Prestige Fresh Bag Black”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart