Home
Shop
Wishlist0
Për cdo blerje përmes webfaqes në vlerë 20 euro apo më shume transporti falas 

SONAX Profiline Polir EX 04-06 1L

41,99 

Buy Now Krahasoni
EAN: 4064700242302
Availability: In Stock
SKU:242300

SONAX Profiline Polir EX 04-06 – 242300

Polir me rërë(zall) abrazive inovative për makina polirimi orbitale. Largues i gërrithave optimal. Prodhon një shkëlqim të përkryer pa Hologram. Largon shenjat nga letrat gërrithëse P2000. Ideale për polirim me një dorë, pa hologram. Po ashtu për largimin e shenjave nga veturat e sapo ngjyrosura. Pa silikon dhe nuk shkakton shumë pluhur.

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SONAX Profiline Polir EX 04-06 1L”
Review now to get coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart